Бисквитките ни помагат да осигурим по-добро потребителско изживяване. Използвайки нашия уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

  • Настаняване: след 14:00
  • Напускане: до 11:00
  • Има възможност за настаняване по-рано или заминаване по-късно. Ще направим всичко възможно да отговорим на вашите желания. Моля, свържете се с нас.
  • Безплатен високоскоростен Wifi.
  • Безшумни часове за отдих: от 22:00 до 07:00
  • Моля, обърнете внимание, че всички наши стаи са за непушачи. Благодарим за разбирането.
  • Домашни любимци не са позволени

 

Резервации / Потвърждение

Резервациите могат да се правят единствено онлайн. За най-добрите ценови предложения ние ви съветваме да резервирате директно на нашата начална страница. За дългосрочни резервации с престой от 4 седмици или повече, ние любезно Ви молим да ни изпратите имейл.

Вашата резервация е потвърдена веднага щом получите потвърждение на вашия имейл и сте заплатили за вашата стая.


 

Плащане

Резервираните стаи плащате директно при резервация. Стаи, платени с PayPal се резервират веднага. Резервациите, платени с банков превод, ще бъдат потвърдени след получаване на плащането. Само след получаване на плащане резервацията ви е валидна.

Всички плащания се извършват в български лева (BGN) по курса на БНБ. На сайта www.no13.bg са посочени и ориентировъчни цени в чужди валути, използвайки онлайн валутен калкулатор.

Цените са крайни с вкл. ДДС, туристическа такса и застраховка.


 

Настаняване & Напускане

Благодарение на нашата иновативна електронна система за достъп, настаняването при нас е много бързо и лесно, без наличие и необходимост от рецепция.

3 дни преди престоя Ви ще Ви изпратим линк за онлайн регистрация, код за достъп, парола за интернет и друга полезна информация.

Кодът за достъп е валиден от 14:00 на датата на настаняване до 11:00 на датата на напускане. Преди и след това не можете да отворите вратите с кода.


 

Безплатен WiFi интернет

Можете да използвате нашата безплатна WiFi връзка във вашата стая и в цялата сграда.


 

Закуска

В района има много ресторанти, кафенета и пекарни.

Ние не предлагаме закуска или вечеря.


 

Паркинг

По улиците има Синя зона, което означава, че паркирането се заплаща във времето между 9:00 и 19:00 часа. Цената е 1 лев на час. Разплащателната машина се намира на ъгъла на улицата.
Паркирането е БЕЗПЛАТНО през почивните дни и официалните празници.​


 

Пушене

Ние сме къща за непушачи. Пушачите имат възможност да изпушат цигара навън. В случай на неспазване на това условие, ще Ви таксуваме разходите за основно почистване на хотелската стая в размер на 300 лева.


 

Ежедневно почистване

Услугата почистване е включена във вашата цена. Почистването обикновено е след 11 часа. Ако искате да смените кърпите, моля, поставете ги на пода в банята. Спалното бельо се сменя на всеки 4 дни.


 

Правила за анулиране

Пълно възстановяване: При анулиране, направено до 7 дни преди деня на настаняване.

Без възстановяване: Ако гостът отмени по-късно от 7 дни преди датата на настаняване и ако гостът реши да напусне по-рано след настаняването, нощувките, които не са изразходвани, не се възстановяват.